DR.PLANT

DR.PLANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dr.Plant. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 22:19 Menu Dr. plant (Kapsalon), niet zoals ik gewend ben van jullie. Of wat ik had gehoopt. Zulke slappe en vette patat (whut?!) en ‘prut’ erop. Van het menu halen zou ik zeggen. Anders altijd dik tevreden, maar dit was echt niet goed.
14 mei 2022 om 0:37 We hebben echt zo ontzettend lekker vegan gegeten! Voedzaam, hoeveelheid was perfect en alles met detail! Zalig. Hele goede en makkelijke site om te bestellen. Ook een hele aardige bezorger!
7 mei 2022 om 8:09 Kapsalon was lekker, maar waar was de kaas? Er zat nauwelijks wat op...
30 apr 2022 om 9:01 Heerlijk weer bedankt!
10 apr 2022 om 20:28 Slapste patat ooit. Burgerdoosjes op de kop in de tas. Niks nog warm. Goulash was oneetbaar.
1 apr 2022 om 20:09 Mijn favoriete thuisbezorgd! Keer op keer is het lekker!
30 mrt 2022 om 20:37 Patat....de lekkerste van Leeuwarden wat mij betreft! De burger was erg droog. Smaken waren wel goed. Tot de volgende keer.
18 mrt 2022 om 20:11 Mijn favoriete thuisbezorgd. Nooit een teleurstelling!
2 mrt 2022 om 20:51 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger. Vooral de vosti is zo lekker!
28 feb 2022 om 10:15 Heerlijk! Goede bezorging, mijn vriend die normaal gesproken niet fan is van vegan eten vond het ook lekker. Zeker aan te raden.
26 feb 2022 om 19:55 Lekker vers, snelle bezorging
6 feb 2022 om 22:09 Super! Het was weer heerlijk. Bezorging was top vooral omdat het weer mega slecht was! Hele vriendelijke bezorger en ik vind het eten echt fantastisch. Kan het niet meer aanrader en dat heb ik dus ook al gedaan bij vrienden en familie