DR.PLANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dr.Plant. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 7:56 De 2 wraps (bonen en summer)hoog op smaak wel al wat taaiige wrap door bezorging, maar kan nauwelijks anders. Yellow burger lekker spicey en top broodje De pita Dr shoarma viel ons tegen… aten t als laatste dus broodje taai, tempe zelf wat melig
16 aug 2022 om 21:55 Zo blij met Dr Plant. Heerlijk eten. Broodjes zijn nergens anders zo warm , knapperig. Ergens anders zijn de broodjes meestal doorweekt met saus. Bij dr Plant nooit! Groenten zijn vers en knapperig. Patat heet , krokant, zoals het hoort. Perfect
11 jul 2022 om 3:46 Een heerlijke kapsalon, een hele smakelijke hamburger en een lekker gratis drankje. Ik ben blij dat ik dit restaurant ook ontdekt heb.
30 jun 2022 om 20:43 Was weer lekker zoals altijd. De tomatensoep is echt een aanrader. Heb genoten!
22 jun 2022 om 22:21 Best in Town!
19 jun 2022 om 20:33 Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.
18 mei 2022 om 22:19 Menu Dr. plant (Kapsalon), niet zoals ik gewend ben van jullie. Of wat ik had gehoopt. Zulke slappe en vette patat (whut?!) en ‘prut’ erop. Van het menu halen zou ik zeggen. Anders altijd dik tevreden, maar dit was echt niet goed.
14 mei 2022 om 0:37 We hebben echt zo ontzettend lekker vegan gegeten! Voedzaam, hoeveelheid was perfect en alles met detail! Zalig. Hele goede en makkelijke site om te bestellen. Ook een hele aardige bezorger!
7 mei 2022 om 8:09 Kapsalon was lekker, maar waar was de kaas? Er zat nauwelijks wat op...
30 apr 2022 om 9:01 Heerlijk weer bedankt!
10 apr 2022 om 20:28 Slapste patat ooit. Burgerdoosjes op de kop in de tas. Niks nog warm. Goulash was oneetbaar.
1 apr 2022 om 20:09 Mijn favoriete thuisbezorgd! Keer op keer is het lekker!